donderdag 10 november 2016

Verslag donderdag 03-11-2016 Iris - JTO en nieuwe jongen

   Excellente leerlingen 
Er was vandaag een nieuwe jongen hij heette  Wu-Ji. Hij had iets over zichzelf verteld en over Taiwan het land waar hij vandaan komt.
Daarna gingen we veder met  JTO, dat is een soort toets van 31 vragen over techniek. Het was om te proberen want volgende week gaan we mee doen aan de echte wedstrijd. De beste 8 van Nederland en de beste 8 van België worden uitgekozen en mogen naar België naar de finale. Daar worden allemaal opdrachten gedaan en vragen gesteld en aan het einde van de dag kiezen ze de beste uit.  
Toen was het pauze heel veel kinderen gingen het spel  ’Rond de tafel’ doen.
Na de pauze gingen Femke en ik haar verslag bespreken ze had een goed verslag. En de rest van de klas ging ‘De dag vandaag’ doen. Met de volgende onderwerpen:
-buitenland: Grijphandjes pakken alles.
-buitenland: Boeken verstoppen in de metro.
-binnenland: Lekker slapen zonder mobiel.
Vervolgens gingen we verder met ons onderzoek over snoep. Voor de vakantie kregen we de huiswerk opdracht om informatie op te zoeken over snoep en de informatie mee te nemen. We gingen dat bespreken en in je groepje laten zien, daarover moest je dan vragen bedenken om dan volgende keer het antwoord te gaan onderzoeken.
Quinten had ook nog twee goocheltrucs gedaan. Hij liet kaarten uit zijn mond komen. En ging een potje pesten doen en elke keer toverde hij gewoon de kaart die hij wilde tevoorschijn.
Daarna was de ochtend al weer voorbij ik vond het heel snel gaan en het was super leuk.


Iris Sidler

Geen opmerkingen:

Een reactie posten